Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

Els comuns celebren que el preacord millora els pressupostos i emplacen a treballar-los “amb més gent”

ACN Barcelona.-En Comú Podem ha admès que els pressupostos “segurament no són els millors possibles” però celebren que han introduït elements “que els milloren qualitativament” i han emplaçat altres grups […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Barcelona.-En Comú Podem ha admès que els pressupostos “segurament no són els millors possibles” però celebren que han introduït elements “que els milloren qualitativament” i han emplaçat altres grups a treballar-los. El diputat Joan Carles Gallego ha explicat que tenen un preacord amb una vintena d’unes 40 propostes ja acordades i que seguiran treballant-les fins a la votació dels comptes, que es preveu el 23 de desembre. “Volem treballar amb més gent també, com més ens trobem, més ben construïts els tindrem i més arran de terra donarem resposta a la gent”, ha argumentat. També ha explicat que la negociació, que no es preveia fàcil, es va basar “en objectius concrets, que tinguessin a veure amb la vida de les persones, i no en abstractes”.

Gallego ha admès que haver arribat a un preacord amb el Govern no vol dir que siguin els millors comptes possibles. “Volíem utilitzar els pressupostos per a canviar les coses. Totes? No. Les possibles? Sí”, ha enraonat el diputat, que creu que el seu grup parlamentari s’ha “arremangat” amb les negociacions.