Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Els cinemes de Catalunya comencen a rebre els primers espectadors

ACN Barcelona.-Després de l’anunci del nou pla de desescalada de la setmana passada del Govern, els cinemes de Catalunya han començat aquest dilluns a rebre els primers espectadors amb un […]

Avatar
Agències 23/11/2020

ACN Barcelona.-Després de l’anunci del nou pla de desescalada de la setmana passada del Govern, els cinemes de Catalunya han començat aquest dilluns a rebre els primers espectadors amb un aforament del 50%. Algunes de sales que han obert les seves portes avui mateix són els Renoir Floridablanca, els Verdi de Barcelona i Filmax Gran Via de l’Hospitalet. De fet, com ha explicat a l’ACN, el president del Gremi de Cinemes de Catalunya, Camilo Tarrazón, “la majoria” de sales de cinema de Catalunya no reobriran aquest dilluns sinó de manera progressiva fins divendres. Algunes de les pel·lícules que s’han pogut recuperar que encara no s’havien estrena a Catalunya són ‘Sentimental’, de Cesc Gay, ‘De Gaulle’ de Gabriel Le Bomin i ‘Mank’ de David Fincher.

La represa de l’activitat a les sales de cinema no es farà de cop aquest dilluns. A Barcelona, per exemple, obriran probablement només els Verdi, Renoir i Filmax Gran Via, mentre altres cadenes encara ho estan “considerant”. A la resta de Catalunya també seran una excepció les que tornin avui mateix a l’activitat. La majoria de sales de cinema de Barcelona obriran durant aquesta setmana com per exemple la Phenomena que ho farà dijous amb ‘Interestellar’, de Christopher Nolan.