Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Els centres cívics de Lleida s’habiliten com a espais per a la campanya de vacunació de la grip

ACN Lleida.-Els centres cívics de la Bordeta, Balàfia, Cappont i Magraners, a la ciutat de Lleida, estan a punt per acollir a partir de dijous la campanya de vacunació de […]

Avatar
Agències 13/10/2020

ACN Lleida.-Els centres cívics de la Bordeta, Balàfia, Cappont i Magraners, a la ciutat de Lleida, estan a punt per acollir a partir de dijous la campanya de vacunació de la grip. L’Ajuntament de Lleida dona suport a la campanya, organitzada per l’Institut Català de la Salut (ICS), que comença el dia 15 i continuarà la setmana que ve. Amb aquesta mesura es pretén disminuir aquests dies el volum de presencialitat als Centres d’Atenció Primària (CAP) i augmentar les mesures de seguretat per la covid-19. Les vacunacions es faran de manera programada, establint les cites per anar-hi. Els CAP seran els encarregats de facilitar l’hora i el dia específics als usuaris dels barris de la Bordeta, Balàfia, Cappont i Magraners.

La campanya s’iniciarà dijous, al Centre Cívic de Cappont, a les 10 h, a l’espai del Taller 1. S’anirà de menys a més usuaris, tenint en compte l’evolució de l’operatiu. La regidoria de Participació i Lluita contra la corrupció de la Paeria agraeix la predisposició de les entitats dels centres a l’hora de col·laborar en tot allò necessari per al desenvolupament de la campanya de vacunació d’enguany.Les vacunacions es duran a terme al Centre Cívic de Cappont, el dijous 15 d’octubre, de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h, a la sala Taller 1; al Centre Cívic de la Bordeta, el dilluns 19 d’octubre, de 10 h a 13.30 h, a la sala Taller 2; al Centre Cívic de Balàfia, el dilluns 19 d’octubre, de 9 h a 13.30 h i de 16 h a 19 h, a la sala Taller 3, i al Centre Cívic de Magraners, tindran lloc el dilluns 19 d’octubre, de 15 h a 16.30 h, a la Sala d’actes.