Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Els camioners avisen que el decret llei sobre el transport no és “suficient” i deixa de banda “qüestions nuclears”

ACN Barcelona – El Comitè Nacional de Transport per Carretera (CNTC) considera que el reial decret llei aprovat aquest dilluns pel Consell de Ministres no és “suficient” per resoldre les […]

Agències 02/08/2022

ACN Barcelona – El Comitè Nacional de Transport per Carretera (CNTC) considera que el reial decret llei aprovat aquest dilluns pel Consell de Ministres no és “suficient” per resoldre les reclamacions del sector. Des de l’entitat s’avisa que deixa de banda “qüestions nuclears” i alerten que faran un “seguiment puntual” de la seva “aplicació efectiva”. “No conté uns mínims requisits de seguretat jurídica que permetin la seva aplicació real al mercat”, ha ressaltat el comitè en una nota de premsa en la qual, tanmateix, apunta que les seves diferències amb el text impulsat pel Ministeri de Transports no són “insalvables”.

“Estem disposats a continuar treballant en els mesos vinents, sent conscients de la complexitat que suposa la posada en marxa d’aquesta normativa, la publicació de la qual considerem important, però el contingut del qual en la nostra opinió deixa sense resoldre l’objectiu per a la qual es va acordar”, apunta el CNTC.