Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Els Bombers treballen en un incendi a Argentona que afecta quatre hectàrees de matolls i canyes

ACN Mataró.-Els Bombers treballen amb mitjans aeris i terrestres des de els dotze del migdia d’aquest dijous en un incendi al terme municipal d’Argentona, a la urbanització de Can Vilardell, […]

Agències 24/06/2021

ACN Mataró.-Els Bombers treballen amb mitjans aeris i terrestres des de els dotze del migdia d’aquest dijous en un incendi al terme municipal d’Argentona, a la urbanització de Can Vilardell, a tocar de Mataró, que afecta unes quatre hectàrees de matolls i canyes. Fins al lloc s’han desplaçat 26 dotacions terrestres i vuit aèries per intentar atac el foc, que ha avançat pel paratge de Sant Jaume de Traià, entre el polígon industrial d’Argentona i la C-60. Els Bombers intenten aturar el cap de l’incendi a la pista forestal de la carena i, en paral·lel, ataquen també els dos flancs per evitar que s’escampi pel bosc i protegir també el polígon. Algunes naus, de fet, haurien quedat afectades pel foc.

(aquesta actualització inclou el detall de les feines dels Bombers per intentar aturar el foc, així com el nombre de dotacions destinades)L’incendi és molt vistós des de l’Hospital de Mataró i l’Ajuntament de la capital del Maresme ha activat el Pla d’Actuació Municipal i la Policia Local talla preventivament el carrer de Galícia, per darrere del centre hospitalari, des d’on es pot accedir a la zona forestal afectada per l’incendi.