Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Els Bombers preveuen “amb molta probabilitat” donar per estabilitzat l’incendi de Castellví a última hora del dia

ACN Sant Andreu de la Barca.-Els Bombers tenen un 90% del perímetre de l’incendi de Castellví de Rosanes i de Martorell estabilitzat, segons l’últim balanç fet pel cap d’intervenció de […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Sant Andreu de la Barca.-Els Bombers tenen un 90% del perímetre de l’incendi de Castellví de Rosanes i de Martorell estabilitzat, segons l’últim balanç fet pel cap d’intervenció de l’incendi, Ricard Exposito. En una atenció a mitjans, Exposito ha dit que ara treballen amb dos escenaris. El més optimista és que puguin donar-lo per estabilitzat “amb molta probabilitat” a última hora d’aquest dimecres. Si les condicions es compliquen, però la previsió és donar-lo per estabilitzat durant dijous. També ha destacat que no hi ha afectacions a edificis ni tampoc a persones. Jaume Bosch, cap de l’àrea regional de Barcelona dels Agents Rurals, ha indicat que han trobat indicis que el foc va ser causat per una “negligència greu” humana.

La investigació en curs apunta a un ciutadà que va provocar unes guspires fent uns treballs de manteniment amb una radial i un aparell de soldadura en una finca.