Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Els Bombers estabilitzen el foc a la fàbrica de Molins de Rei, que ha afectat una tercera nau

ACN Molins de Rei.-Els Bombers han donat per estabilitzat cap a tres quarts d’onze de la nit l’incendi en una fàbrica de motos al polígon industrial El Pla de Molins […]

Agències 04/11/2020

ACN Molins de Rei.-Els Bombers han donat per estabilitzat cap a tres quarts d’onze de la nit l’incendi en una fàbrica de motos al polígon industrial El Pla de Molins de Rei (Baix Llobregat) que crema des de dos quarts de deu. El foc ha afectat completament les dues naus de la firma. Segons indica el cos d’emergències, el succés no ha causat cap ferit i les 25 dotacions que hi treballen han aconseguit frenar la propagació del foc. Tot i això les flames han afectat la part superior d’una tercera nau dedicada a treballs de neteges químiques, industrials i de clavegueram. Ha resultat afectada la part d’oficines, però no el magatzem. L’empresa està situada al carrer Riera Can Pahissa, on hi ha quatre naus més d’altres firmes, l’una a tocar de l’altra.

(S’actualitza el nombre de dotacions de Bombers que han treballat en el succés i s’afegeixen detalls de l’afectació)Al lloc també hi treballa el Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers. La coberta de les dues primeres naus, de l’empresa que es dedica a la fabricació de motos elèctriques, ha col·lapsat.