Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Els Bombers enllesteixen “en temps rècord” l’habilitació de l’hospital de campanya a la pista d’atletisme de Sabadell

ACN Sabadell.-Els Bombers han enllestit aquest diumenge les tasques d’adequació per fer que la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell pugui ser un hospital de campanya. El cos ha assegurat que […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Sabadell.-Els Bombers han enllestit aquest diumenge les tasques d’adequació per fer que la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell pugui ser un hospital de campanya. El cos ha assegurat que els darrers dies han treballat en l’habilitació de l’espai i l’han acabat “en temps rècord”. El nou hospital tindrà una capacitat d’entre 250 i 300 llits i la intenció és que s’hi traslladin pacients que necessitin atenció mèdica de l’hospital Taulí. D’aquesta manera, s’alliberarà l’Hospital Taulí, que és el de referència a tota la comarca per fer front a la covid-19, i els seus llits es podran convertir en llits UCI.

Els darrers dies hi ha hagut certa polèmica amb l’habilitació de l’espai, ja que Salut va decidir substituir les tendes de campanya que l’exèrcit espanyol estava començat a muntar a la pista per panells similars als que s’han fet servir en espais de Barcelona. La consellera de Salut, Alba Vergés, ho va atribuir a “criteris tècnics”, mentre que l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, va exigir a la conselleria “que s’aclarís” i “agilitzés” el muntatge.