Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Els Bombers atenen 68 avisos relacionats amb la revetlla de Sant Joan en dues hores, 47 per incendis

ACN Barcelona.-Els Bombers han atès 68 avisos entre les vuit del vespre i les deu de la nit d’aquesta revetlla de Sant Joan. D’aquests avisos, 47 han estat per atendre […]

Agències 23/06/2021

ACN Barcelona.-Els Bombers han atès 68 avisos entre les vuit del vespre i les deu de la nit d’aquesta revetlla de Sant Joan. D’aquests avisos, 47 han estat per atendre incendis de vegetació o incendis urbans com contenidors o fogueres. Els Bombers subratllen que són dades similars a les de l’any passat, ja que en aquesta mateixa franja horària s’havien atès 67 avisos. Des de les vuit del vespre el cos destaca un incendi de vegetació forestal a Badalona, a la zona de Sant Jeroni de la Murtra. L’avís s’ha rebut a les vuit i un minut i s’hi ha desplaçat 8 dotacions terrestres amb el suport de 6 mitjans aeris que sis minuts abans de les nou de la nit ja donaven el foc per controlat. Han cremat uns 8.700 metres quadrats de vegetació.

Per comarques, la que ha reclamat més esforços dels Bombers ha estat la del Baix Llobregat, on hi ha hagut cinc incendis de vegetació, tres de caire divers però urbans i dos serveis d’altres tipus com ara atenció a accidents. Al Vallès Oriental n’hi ha hagut set, quatre de vegetació i dos de diversos.