Dijous, 29 d'octubre de 2020 - Edició 826
La República

Els Ateneus de Fabricació de Barcelona fabriquen més de 24.000 epis entre març i juliol

ACN Barcelona.-Els Ateneus de Fabricació de Barcelona han fabricat més de 24.000 epis entre els mesos de març i juliol com a resposta a les necessitats generades per la pandèmia, […]

Avatar
Agències 18/09/2020

ACN Barcelona.-Els Ateneus de Fabricació de Barcelona han fabricat més de 24.000 epis entre els mesos de març i juliol com a resposta a les necessitats generades per la pandèmia, segons el balanç fet públic per l’Ajuntament aquest dijous. En el primer moment de l’emergència sanitària i durant l’estat d’alarma, la xarxa d’ateneus es va posar a disposició de la comunitat Coronavirus Makers i van produir, mitjançant la tècnica d’impressió 3D, 24.766 materials i equips de protecció individual com pantalles. La fabricació i distribució va ser possible pel treball cooperatiu i coordinat entre la xarxa d’equipaments de l’Ajuntament, entitats i empreses, que van donar material o van oferir de forma gratuïta els seus serveis, i la ciutadania.

Se’n van beneficiar hospitals, centres sociosanitaris, residències, equipaments municipals, serveis d’atenció a persones, entitats socials, ONGs i associacions de comerciants, entre altres.

Relacionats