Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Els actors de ‘Com si fos ahir’ difonen un vídeo a les xarxes reclamant que TV3 inverteixi en producció pròpia

ACN Barcelona.-Els actors de la sèrie produïda per TV3 ‘Com si fos ahir’ han difós un vídeo a les xarxes socials en què reclamen que la televisió catalana continuï invertint […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Barcelona.-Els actors de la sèrie produïda per TV3 ‘Com si fos ahir’ han difós un vídeo a les xarxes socials en què reclamen que la televisió catalana continuï invertint en producció pròpia. Cal recordar que per efecte del coronavirus, la direcció de la televisió autonòmica ha hagut de prescindir de diversos contingut. La sèrie ‘Com si fos ahir’ podria ser una de les afectades. Els buits que deixen aquestes sèries i programes s’han omplert amb produccions elaborades en altres indrets, i posen en qüestió el paper de motor de la indústria audiovisual catalana que ha exercit regularment TV3. És per això que diversos actors de la sèrie afectada han difós el vídeo recordant que és “obligació” de la cadena fomentar i donar suport a la cultura catalana.

El vídeo dura un minut i els actors destaquen quin ha de ser el paper, des del seu punt de vista, de la televisió que dirigeix Vicent Sanchis. Acompanyen el vídeo amb l’etiqueta #Salvemlaficcio.