Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Els actes culturals seran una excepció en el toc de queda i permetran trencar el confinament de cap de setmana

ACN Barcelona.-La cultura es mantindrà com una excepció en el toc de queda sempre que el públic ho justifiqui amb una entrada. D’aquesta manera, els espectadors podran arribar més tard […]

Avatar
Agències 19/11/2020

ACN Barcelona.-La cultura es mantindrà com una excepció en el toc de queda sempre que el públic ho justifiqui amb una entrada. D’aquesta manera, els espectadors podran arribar més tard de les 22 h a casa si han anat al teatre, al cinema o a un concert. Així ho recull el Govern en el pla de desescalada fet públic aquest dijous, que també inclou la possibilitat de trencar el confinament de cap de setmana (municipal, en el primer tram; comarcal en el segon) amb l’entrada com a salconduit. A partir de dilluns, en la primera de les quatre fases, cinemes, teatres, auditoris i sales de concert obriran amb un aforament del 50% i sense superar les 500 persones de públic. Museus, biblioteques i sales d’exposicions amplien les restriccions del 30% al 50%.

En el segon i el tercer tram, l’aforament de teatres, cinemes i sales de concerts se situarà en el 70%, amb la mateixa limitació de persones, fixada en les 500. No serà fins al quart tram en què el públic podrà assolir les 1.000 persones.