Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Élite Taxi i l’Associació Empresarial del Taxi, escollides per representar el sector davant l’IMET

ACN Barcelona.-Élite Taxi, com a representant de les persones físiques titulars d’una o dues llicències, i l’Associació Empresarial del Taxi, com a representant de les persones físiques amb tres o […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Barcelona.-Élite Taxi, com a representant de les persones físiques titulars d’una o dues llicències, i l’Associació Empresarial del Taxi, com a representant de les persones físiques amb tres o més llicències i de les persones jurídiques, seran la veu del col·lectiu davant l’Institut Metropolità del Taxi (IMET) a la Taula Tècnica del Taxi (TTT), segons els resultats de la consulta digital que s’ha celebrat aquest dilluns i que renova la representativitat d’aquestes dues agrupacions per quatre anys més. Élite Taxi ha aconseguit 1.747 vots (el 57,13%) i l’Associació Empresarial del Taxi 395 (el 79,64%). La consulta ha tingut una participació del 46,52% de les llicències del cens.

La presidenta de l’IMET, Rosa Alarcón, ha felicitat els guanyadors i els ha fet una crida a “treballar de valent plegats” per modernitzar el sector.