Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee faran les campanades a Catalunya Ràdio

ACN Barcelona.-La nit del 31 de desembre, les tres presentadores de ‘L’apocalipsi’ d”El matí de Catalunya Ràdio’ celebraran el Cap d’Any amb una edició especial del concurs, que comptarà amb […]

Avatar
Agències 16/12/2020

ACN Barcelona.-La nit del 31 de desembre, les tres presentadores de ‘L’apocalipsi’ d”El matí de Catalunya Ràdio’ celebraran el Cap d’Any amb una edició especial del concurs, que comptarà amb la participació dels presentadors de les campanades de TV3 del 2019, Tomàs Molina, Toni Cruanyes i Maria Fernández. Per segon any consecutiu, Carod, Pineda i Pee dirigiran un Cap d’Any “apocalíptic” a Catalunya Ràdio a partir de les onze de la nit. Endevinar una cançó que sonarà al revés buscar substituts laborals per als convidat “en una Catalunya postapocalíptica” o repassar “les pífies més sonades” de les retransmissions de campanades d’altres anys seran algunes de les sorpreses del programa.

Per acabar, se sabrà quina edat té Ramón García, “el presentador de les campanades per excel·lència”, i es podrà escoltar un nou capítol de la radionovel·la ‘Diòptries’.