Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

El virus accelera, el pla de vacunació també

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ obre amb una promesa de Pedro Sánchez: “Referéndum, nunca jamás”. Al costat: “La Abogacía del Estado no demandará a los líderes […]

Avatar
Agències 01/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ obre amb una promesa de Pedro Sánchez: “Referéndum, nunca jamás”. Al costat: “La Abogacía del Estado no demandará a los líderes del ‘procés'”. ‘El Periódico’ prefereix l’actualitat de la lluita contra la covid-19: “Vacunes per als de 16 a 29”. A sota, la reivindicació d’un col·lectiu laboral: “A les perruqueries els prenen el pèl”. ‘El Punt Avui’ també destaca una cita del president del govern espanyol: “Mai no hi haurà un referèndum”. A sota, fotografia emotiva: “Junqueras, Forcadell, Bassa i Romeva visiten Rovira”.

‘La Razón’ aposta pels moviments entres els executius estatal i català a l’entorn del conflicte sobiranista: “Moncloa y ERC abren una vía “discreta” paralela a la mesa”. Al costat, els estudiants de Mallorca: “Anulan el confinamiento forzoso de los jóvenes no infectados”.’Ara’ aposta per les novetats pandèmiques: “Resposta massiva per vacunar-se a partir dels 16 anys”. La fotografia de portada és per a una reivindicació veïnal del Casc Antic i la Barceloneta, a Barcelona: “El soroll és pitjor que abans de la pandèmia”.’ABC’ també situa l’independentisme català com a tema principal: “El secesionismo reactiva a sus bases para una Diada caliente”. A sota, la polèmica pel macrobrot de covid-19 a Mallorca: “La juez libera a los jóvenes retenidos por el Gobierno balear”.’El Mundo’, igualment a l’entorn del conflicte entre Catalunya i Espanya: “Sánchez silencia al abogado del Estado en el Tribunal de Cuentas”. La fotografia de portada és per a la segona potència mundial: “China festeja los 100 años del Partido Comunista”.I ‘La Vanguardia’, que situa en primer terme la lluita contra la pandèmia: “Salut obre la vacunació als menors de 30 per frenar l’onada de contagis”. A sota, el conflicte català: “Sánchez avisa: “Mai de la vida” un referèndum d’autodeterminació”.