Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El VinyaSons Ametller Origen tanca l’edició 2019 amb un increment d’assistents de l’11%

ACN Vilafranca del Penedès.-El festival VinyaSons Ametller Origen ha tancat l’edició del 2019 amb un 11% més d’entrades venudes que l’any passat. La setena edició, celebrada a catorze cellers d’arreu […]

Avatar
Agències 12/08/2019

ACN Vilafranca del Penedès.-El festival VinyaSons Ametller Origen ha tancat l’edició del 2019 amb un 11% més d’entrades venudes que l’any passat. La setena edició, celebrada a catorze cellers d’arreu de Catalunya, ha desplegat deu propostes musicals diferents –alguns artistes han fet doblet- amb la respectiva oferta gastronòmica. Segons l’organització, vuit dels catorze concerts han exhaurit les entrades, mentre l’ocupació mitjana ha estat del 87%. Després d’uns inicis focalitzats al Penedès, el festival dona per consolidada la programació estesa a la DO Empordà, Tarragona, Conca de Barberà i Barcelona.

El director artístic del Vinyasons, Marius McGuinness, ha valorat positivament les xifres d’aquesta edició i ha garantit que, de cara als propers anys “es seguirà perfeccionant la formula per seguir atraient al públic cap a l’enoturisme cultural”.