Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El Vida testarà diàriament els 11.000 assistents al festival

ACN Barcelona.-El Vida tornarà a congregar a la Masia d’en Cabanyes el seu públic els dies 1, 2 i 3 de juliol. Serà un festival en què no caldrà mantenir […]

Agències 02/06/2021

ACN Barcelona.-El Vida tornarà a congregar a la Masia d’en Cabanyes el seu públic els dies 1, 2 i 3 de juliol. Serà un festival en què no caldrà mantenir la distància de seguretat, però que incorporarà un test d’antígens previ i mascareta FFP2. Les 11.000 proves diàries -10.000 corresponen al públic assistent i 1.000 més als treballadors i artistes- estaran incloses en el preu de l’entrada i es faran amb reserva prèvia a l’Espai Vida Test entre les 15.00 h i les 22.00 h. Hi treballaran 160 professionals sanitaris. Tots els assistents se l’hauran de fer cada dia abans d’entrar, també els que estiguin vacunats, i només en quedaran exclosos els menors de 6 anys. L’entrada al recinte serà esglaonada.

La programació del Vida l’encapçalen noms com Nathy Peluso, Vetusta Morla, Love of Lesbian, Sen Senra, Hinds, Stay Homas, Joe Crepúsculo, Rigoberta Bandini, Clara Peya, Ferran Palau o Maria Arnal i Marcel Bagés. També destaquen les noves incorporacions com Renaldo & Clara, Pau Roca, Sau Poler, JMII i Daniel Watts. Els discjòqueis Guille Milkyway (dj set), Miqui Puig DJ i Maadraassoo seran els encarregats de tancar diàriament el festival des de l’escenari principal amb sessions que acabaran entre les 04.30 h i les 05.00 h de la matinada.El director del festival, Dani Poveda, ha destacat la bona acollida del cartell de proximitat proposat pel Vida davant la impossibilitat d’incorporar-hi artistes internacionals. “Des de l’inici de la pandèmia hem rebut nombrosos missatges de suport. Agraïm al públic el suport i haver-se mostrat molt fidel al Vida”, ha precisat. Alhora, demana a tots als assistents ser “molt conscients” i gaudir del festival de manera “cívica i responsable”. Els impulsors dels certamen, coorganitzador dels Festivals x la Cultura Segura, s’inspiren en el model sanitari del concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi, tutelat per la Fundació Lluita contra la Sida a i les Malalties Infeccioses. El recinte té capacitat per a 30.000 persones, però només s’ocuparà un terç de l’aforament.