Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Vida deixa d’utilitzar l’aplicació per als resultats de test covid i dona als assistents un document en paper

ACN Vilanova i la Geltrú.-El Vida enceta aquest divendres la segona jornada del festival amb el repte de millorar l’organització del cribratge massiu als assistents, que va generar hores de […]

Avatar
Agències 02/07/2021

ACN Vilanova i la Geltrú.-El Vida enceta aquest divendres la segona jornada del festival amb el repte de millorar l’organització del cribratge massiu als assistents, que va generar hores de cua dijous. Els organitzadors han descartat continuar utilitzant l’aplicació per comunicar el resultat de test per covid als assistents –focus principal del problema- i han optat per donar-los un certificat en paper, on hi figura el nom complet, el DNI, la data i l’hora. El tràmit per fer-se el test és, per ara, molt ràpid. El festival ha agraït la paciència del públic i havia garantit que “avui no fallarien” gràcies a un sistema “eficient” per solucionar les incidències.

El sistema de cribratge massiu va provocar llargues esperes entre el públic, que va haver d’esperar dret dins del recinte adjacent a la Masia d’en Cabanyes entre una i tres hores. Alguns, a més, no van poder entrar perquè els serveis mèdics ja havien plegat quan els tocava sotmetre’s al test.