Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Vendrell suspèn la concessió de noves llicències a benzineres durant un any

ACN El Vendrell.-L’Ajuntament del Vendrell ha aprovat una moratòria de noves llicències a benzineres dins el terme municipal. Segons l’acord del ple d’aquest dilluns, durant un any no es concediran […]

Avatar
Agències 02/08/2021

ACN El Vendrell.-L’Ajuntament del Vendrell ha aprovat una moratòria de noves llicències a benzineres dins el terme municipal. Segons l’acord del ple d’aquest dilluns, durant un any no es concediran permisos per obrir noves estacions de servei, mentre el consistori treballa en una modificació urbanística que especifiqui on i com es poden instal·lar aquests negocis. La intenció és evitar riscos per a la població. La suspensió de llicències arriba cinc mesos després que una companyia s’interessés en obrir una benzinera a la carretera de Tarragona, a menys de deu metres d’una zona habitada. Aquest projecte, sumat al de dues altres estacions de servei a punt de posar-se en marxa, exposava el municipi a acumular deu negocis d’aquestes característiques.

La suspensió de llicències té una vigència d’un any, prorrogable a un any més si el consistori ja tingués iniciats els tràmits de la nova regulació.