Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El Vendrell podria tenir un nou institut escola a Coma-ruga el proper curs

ACN El Vendrell.-L’Ajuntament del Vendrell ha confirmat amb un comunicat aquest dimarts que treballa conjuntament amb el Departament d’Ensenyament per obrir un institut escola al barri de Coma-ruga el curs […]

Avatar
Agències 03/12/2019

ACN El Vendrell.-L’Ajuntament del Vendrell ha confirmat amb un comunicat aquest dimarts que treballa conjuntament amb el Departament d’Ensenyament per obrir un institut escola al barri de Coma-ruga el curs 2020-2021. Segons explica el consistori, La voluntat de la Generalitat d’estendre el model pedagògic dels instituts escoles “facilita atendre les peticions de l’Ajuntament del Vendrell i de les famílies per millorar la qualitat educativa dels alumnes de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs amb centres més propers”. De la seva banda, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez, està satisfet perquè, amb aquest nou centre “es dona resposta a les reivindicacions de les famílies i alumnes dels nuclis marítims”.

En el mateix comunicat l’Ajuntament ha explicat que l’ampliació amb els estudis de l’ESO es podrà satisfer aprofitant, en un primer moment, els projectes educatius i la infraestructura de les actuals escoles del Pla de Mar i els Secallets.