Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El TSJC torna a tombar en una segona sentència el caràcter eliminatori de l’entrevista per seleccionar professorat

ACN Barcelona.-El tribunal estima parcialment el recurs d’ASPEPC-SPS que veu el decret ” tocat i mig enfoEl Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat parcialment el recurs que […]

Avatar
Agències 10/12/2019

ACN Barcelona.-El tribunal estima parcialment el recurs d’ASPEPC-SPS que veu el decret ” tocat i mig enfoEl Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat parcialment el recurs que el sindicat Professors de Secundària (ASPEPC-SPS) i ha anul·lat, per segona vegada, l’article del decret de plantilles que planteja com a eliminatòria l’entrevista personal per a la provisió de places perfilades en centres públics. A més, el tribunal deroga els articles que donen potestat als directors de centre de modificar el currículum d’ESO i d’FP i que, segons el sindicat, permetia crear places ”ad hoc” amb perfils determinats. La sentència conclou que els perfils s’han d’ajustar a les especialitats docents establertes al Decret d’Especialitats. ASPEPC-SPS veu el decret ”tocat i mig enfonsat”.nsat”

De la mateixa manera que ja feia la sentència en el recurs presentat per UGT, tomba també l’article que regulava la ”remoció” dels professors, és a dir, l’acomiadament, a través d’una avaluació negativa. En total, el TSJC anul·la nou articles del decret de plantilles aprovat el 2014.