Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

El TSJC posa fi al toc de queda

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres amb protagonisme per a la revocació del toc de queda a la majoria de Catalunya. El ‘El Periódico’ hi dedica tant la foto […]

Avatar
Agències 20/08/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres amb protagonisme per a la revocació del toc de queda a la majoria de Catalunya. El ‘El Periódico’ hi dedica tant la foto com el titular de portada: “El Govern busca vies legals per allargar el toc de queda a BCN”. La portada s’il·lustra amb una fotografia de joves de festa després del toc de queda, encara vigent, durant les festes de Gràcia. ‘La Vanguardia’, per la seva banda, obre amb una imatge de la crisi afganesa i la presa de poder dels talibans amb el peu de foto: “Reivindicació de la bandera afganesa”. El titular principal de portada, però, és també per al toc de queda: “El TSJC revoca el toc de queda perquè no justifica la retallada de drets”.

‘El Punt Avui’ dedica també el titular principal de la portada a la fi del toc de queda a la majoria del país: “Cop al toc de queda”. La fotografia és per Quim Torra i Laura Borràs, durant la seva participació a al Universitat Catalana d’Estiu, amb el títol: ‘Borràs i Torra, crítics amb la taula de diàleg’.L”Ara’ titula “El TSJC tomba el toc de queda” i dedica també un destacat a la conferència de Torra i Borràs a l’UCE: “Torra i Borràs ridiculitzen la taula de diàleg a l’UCE”. La foto principal és per a la crisi afganesa, amb el peu: “Els talibans bloquegen l’aeroport”.Els diaris que s’editen a Madrid, per la seva banda, centren les seves portades a la situació de l’Afganistan. A l”ABC’ titulen ” Crisis humanitaria a las puertas de Europa”, amb la fotografia d’un nen afganès dormint a un avió.’La Razón’ titula “Los afganos se rebelan contra el terror talibán” amb la imatge principal d’un grup de refugiats arribant a la base de Torrejón de Ardoz. El segon titular és per a la crisi migratòria a Ceuta: ” Ceuta frena el traslado de menores hasta que haya fallo judicial”‘El Mundo’ obre amb “Biden presiona a los talibán con F-18 para assegurar la evacuación”, també amb una imatge de refugiats afganesos arribant en avió a Madrid. Al peu, el rotatiu dedica titulars a la recuperació turística i a l’augment del preu de la llum.’El País’, finalment, porta a la portada “Una ola de protestas en varias ciudades desafía a los talibanes “, amb una imatge dels primers refugiats arribats a Espanya.