Diumenge, 29 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

El TSJC demana a Educació que demostri que s’aplica el 25% de castellà a l’escola de Canet de Mar

ACN Barcelona.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha requerit al Departament d’Educació que informi de les mesures adoptades per fer complir les mesures cautelars que obliguen a impartir […]

Agències 10/12/2021

ACN Barcelona.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha requerit al Departament d’Educació que informi de les mesures adoptades per fer complir les mesures cautelars que obliguen a impartir un 25% de les classes en castellà en una classe de P-5 de Canet de Mar. A més, demana al Departament d’Educació i al centre Turó del Drac que preservin la intimitat del menor. En una breu providència d’una pàgina, el magistrat dona deu dies a la Generalitat perquè aporti un informe amb les mesures adoptades per complir les mesures cautelars.

A més, mentre no es resol l’incident d’execució, requereix al conseller d’Educació, Josep González-Cambray i al director del centre que adopti “les mesures necessàries per preservar la protecció i la intimitat del menor” i dels seus familiars, “així com la normal convivència i el pacífic desplegament de l’entorn educatiu”. Aquesta providència pot ser recorreguda.