Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

El TSJC cita a declarar com a testimonis diversos guàrdies civils en la causa contra Jové per l’1-O

ACN Barcelona.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat a declarar com a testimonis diversos guàrdies civils en la causa contra l’ex-secretari general de Vicepresidència Josep Maria Jové […]

Avatar
Agències 09/07/2019

ACN Barcelona.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat a declarar com a testimonis diversos guàrdies civils en la causa contra l’ex-secretari general de Vicepresidència Josep Maria Jové per l’1-O. Declararan el 12, el 13 i el 17 de setembre. També ha citat el director de Projectes de la UTE IBM INSA. D’altra banda, també demana a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que entregui còpia d’una carta que Brauli Duart, llavors administrador únic, va enviar el 19 de febrer del 2018 a la directora dels Serveis Generals del Departament de Presidència. El TSJC també acorda declarar la causa complexa, de forma que la instrucció pugui durar 18 mesos.

El tribunal també insta el Departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda perquè el seu secretari general certifiqui quina utilització s’ha donat a l’espai compartit que tenen amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) des del 30 de setembre del 2017. També demana la mateixa informació al CTTI, a qui li reclama que identifiqui la persona responsable de la informació requerida, així com la que gestionava materialment l’espai multifuncional. Els dos organismes han de justificar el pagament i cobrament de la quantitat que inclou el conveni signat per les dues parts.