Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El TSJC admet a tràmit la denúncia de Construïm, Guanyem Sitges i Capgirem Vilanova-CUP contra l’Autòdrom Terramar

ACN Sant Pere de Ribes.-La secció tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC ha admès a tràmit la denúncia interposada per Construïm, Guanyem Sitges i Capgirem Vilanova-CUP contra el […]

Agències 10/11/2020

ACN Sant Pere de Ribes.-La secció tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC ha admès a tràmit la denúncia interposada per Construïm, Guanyem Sitges i Capgirem Vilanova-CUP contra el pla urbanístic per reformar l’Autòdrom Terramar a Sant Pere de Ribes (Garraf). Les tres confluències polítiques demanen la nul·litat de la modificació puntual del Pla General que autoritza l’empresa Grandprix a tirar endavant la reobertura de l’autòdrom com a gran centre d’esdeveniments eqüestres i del motor. La inversió inicial dels promotors és de 20 MEUR. Els denunciants critiquen que l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Generalitat hagin avalat un projecte que, asseguren, malmet un corredor natural i zones d’alt interès paisatgístic.

Amb la denúncia admesa a tràmit, el TSJC demana ara a la Generalitat i a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes els expedients administratiu d’aquesta modificació urbanística. Posteriorment, els denunciants podran presentar l’escrit de demanda.”Les tres formacions estem convençudes que aquest contenciós servirà per aturar el projecte especulatiu que planteja l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes”, afirmen els grups denunciants, que recorden que a la comarca del Garraf ha sorgit un moviment social contrari a un projecte que consideren basat en la “sobreexplotació turística”.