Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El TSJC acorda repartir i registrar escrits per internet des de dimecres

ACN Barcelona.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha acordat aquest dimarts que es puguin repartir i registrar escrits d’iniciació i de tràmit de causa judicial per internet des […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha acordat aquest dimarts que es puguin repartir i registrar escrits d’iniciació i de tràmit de causa judicial per internet des de dimecres i mentre duri l’estat d’alarma, almenys fins al 26 d’abril. Els tràmits podran continuar fins que arribin al punt en què s’hagin de suspendre per allò que estableix el decret de l’estat d’alarma. Aquest és un dels serveis que el TSJC ha decretat que es mantinguin en aquest període excepcional, al costat d’altres com ara que es facin “en el termini més breu possible” totes les inscripcions de mort i naixement.

A banda, en aquelles actuacions que es considerin no essencials el TSJC acorda tirar endavant les actuacions processals no vinculades a un termini processal “sempre que ho permetin els mitjans disponibles”.