Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

El trompetista català Raynald Colom publica aquest divendres el seu nou disc ‘The Barcelona session’

ACN Barcelona.-Després de 7 anys de silenci discogràfic, Raynald Colom torna al panorama musical amb el seu nou disc ‘The Barcelona session’. Un disc que, com el nom indica, ret […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Barcelona.-Després de 7 anys de silenci discogràfic, Raynald Colom torna al panorama musical amb el seu nou disc ‘The Barcelona session’. Un disc que, com el nom indica, ret homenatge a la ciutat de Barcelona i serà publicat aquest divendres. El trompetista ha avançat aquest dijous la cançó ‘Powder Keg’, una versió del saxofonista de prestigi Wayne Shorter. Es tracta d’una relectura feta al S. XXI de la versió que Shorter va enregistrar als anys 60. La cançó ha estat escollida pel disc perquè Colom, tal com ha confessat, l’escoltava molt quan es va instal·lar al Raval quan tenia 17 anys.Presentarà el disc el 9 de maig a La Nau del Poblenou i el presentarà a Madrid a Bogui Jazz l’11 i 12 de maig.

El disc ha estat enregistrat amb destacats músics de Jazz com el contrabaixista Joe Sanders, el bateria Gregory Hutchinson i el teclista Danny Grissett i es presentarà en directe a La Nau el 9 de maig. A l’estrena, Colom estarà acompanyat per una banda formada per Tony Tixier al piano, Ameen Saleem al contrabaix i Gregory Hutchinson a la bateria.