Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023
Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023

El Tricicle proposa un particular cant a la vida amb el musical ‘Forever Young’ al Teatre Poliorama

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Tricicle ha presentat aquest dimecres el musical que dirigeixen ‘Forever Young’ que es podrà veure al Teatre Poliorama de Barcelona a partir del 16 de març. El text obra d’Erik Gedeon arriba després d’haver-se estrenat a Madrid el 2011 i representat arreu d’Europa. El musical explica la història de sis avis que viuen en un particular residència d’artistes. Algunes nits rememoren allò que van ser al llarg de la vida així com els èxits musicals que els van marcar. Una infermera obstinada a martiritzar-los no impedirà que els avis explorin el seu esperit més rocker. L’espectacle “tendre” i “divertit” vol dignificar la tercera edat, ser un cant a la vida i traslladar als espectadors que cal viure intensament la vida fins l’últim minut.

El musical és un espectacle “gestual” on se senten desenes de cançons de tots els temps però en especial dels 60, 70 i 80. S’ofereixen temes sencers, fragments i paraules saltejades d’himnes musicals catalans, espanyols i internacionals. Segons han explicat, la producció vol ser “una glopada d’aire fresc” en el món del musical convencional.

Publicitat

Entre els temes que s’interpreten en directe hi ha ‘No woman no cry’, ‘I wil survive’, ‘Paraules d’amor’, ‘Imagine’, ‘Angie’, ‘Barbie Girl’ o ‘Qualsevol nit pot sortir el sol’. El repartiment de cantants i actors compta amb Mercè Martínez, Marc García Rami, Rai Borrell, Marc Pujol, Lucía Torres, Llorenç González i Irene Jódar.

Un dels codirectors Carles Sans ha explicat que aquest musical requereix un treball dels actors “molt important”. “Se’ls demana que interpretin a gent molt vella amb versemblança”, ha explicat. També per la versatilitat en tocar instruments. Els actors toquen guitarres, clarinets, violí i fan percussió. “La gent riurà molt i també els caurà alguna llagrimeta”, ha afirmat el també codirector Joan Gràcia.

“El missatge que els actors traslladen al públic és que s’ha de viure la vida i que fer-se vell no és la bomba”, ha comentat el codirector Paco Mir. L’estrena de l’obra coincidirà en una temporada que ha aparegut una corrent mediàtica crítica amb el poc respecte cap a la tercera edat. Per això, el Tricicle vol que aquest treball “dignifiqui la tercera edat”.

El Tricicle, que es van retirar dels escenaris però van manifestar que continuarien produint i dirigint espectacles, ofereixen un musical que van descobrir en una gira a Noruega. El text que inspira l’espectacle s’ha representat arreu d’Europa. L’obra del Tricicle es va estrenar a Madrid el 2011 i va fer mig miler d’actuacions arreu de l’Estat.

La nova versió de l’obra s’estrena a Barcelona, però està previst que posteriorment es representi a Madrid i a València a partir del 2023. El Tricicle estima que les representacions s’allarguin durant dos anys.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió