Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

El Tribunal de Comptes espera les fiances dels líders independentistes

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’, sobre el debat a l’entorn de la guerra civil i la dictadura franquista: “Sánchez impulsa la nueva ley de memoria en […]

Avatar
Agències 21/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’, sobre el debat a l’entorn de la guerra civil i la dictadura franquista: “Sánchez impulsa la nueva ley de memoria en pleno revisionismo”. Al costat: “El Gobierno busca apoyos de última hora para el decreto de interinos”. ‘El Periódico’, a l’entorn del mercat de l’energia: “El desbocat preu de la llum bat tots els rècords”. A sota, un turista espacial i filantrop, Jeff Bezos, que dona 100 milions de dòlars a la iniciativa social del xef asturià José Andrés: “Donació estel·lar”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn del Tribunal de Comptes: “Cursa pels avals”. A sota, hobbies de nous rics: “Bezos també fa de turista espacial”.

‘La Vanguardia’, sobre la crisi política entre Espanya i Catalunya: “Foment demana estabilitat per evitar que la fuga de seus sigui irreversible”. Fotografia de portada per a una cita olímpica qüestionada per la covid-19: “La suspensió plana sobre els jocs de Tòquio”.’La Razón’, sobre un rebut polèmic: “El Gobierno fracasa: el precio de la luz supera su récord”. Al costat, un dels símbols més coneguts del franquisme a l’entorn de la Llei de Memòria Democràtica: “Un Valle de los Caídos sin Cruz ni Primo de Rivera”.’Ara’ també destaca la qüestió del Tribunal de Comptes: “Ni els bancs ni l’ICF avalaran per por a la justícia”. A sota, el turista més ric del món, Jeff Bezos: “El ‘cowboy’ de l’espai”.’ABC’ obre amb el Tribunal de Comptes, el dia que els investigats han de dipositar les fiances milionàries: “Aragonès se resigna y deja sin aval a Junqueras, Mas y Puigdemont”. El segon tema de portada és per al Tribunal Constitucional: “Un plante obliga a Conde-Pumpido a pedir perdón a la mitad del TC”.I ‘El Mundo’, que situa com a primer tema l’òrgan de govern dels jutges: “La UE reclama a España un CGPJ elegido por los jueces”. A sota, la gestió de l’executiu estatal qüestionada: “El Gobierno vuelve a recurrir al franquismo como arma política”.