Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

El Tribunal Contractes admet dos recursos per defectes de forma en la publicació del contracte de la brossa de Tarragona

|

- Publicitat -

ACN Tarragona – El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha admès dos recursos, un només parcialment, presentats pel comitè d’empresa i l’empresa SMATSA sobre el nou contracte de la brossa de Tarragona. L’òrgan considera que es “vulneren les determinacions exigides” pel que fa al desglossament dels conceptes econòmics del contracte. Per això, el Tribunal reclama que es publiquin en la mateixa convocatòria de la licitació. L’òrgan també reconeix una “errada material” en dos valors de l’apartat de la revisió de preus. Unes dades que ja van ser corregides pel mateix organisme, però que no s’han publicat de nou en el perfil del contractant. L’Ajuntament de Tarragona considera que aquestes resolucions no són “cap perjudici per als treballadors”.

A través d’un comunicat, l’ajuntament també ha assegurat que els equips tècnics i jurídics “estan avaluant” la resolució del Tribunal de Català de Contractes “que apunta a un aspecte formal en la publicació de documentació” de la licitació del nou contracte. L’Ajuntament de Tarragona també ha apuntat que la documentació requerida ja consta a l’expedient que es va elevar al consell plenari.

Publicitat

D’altra banda, el Tribunal desestima un recurs del comitè d’empresa que indicava que el de la brossa es tracta d’un contracte de serveis i no de concessió de serveis. L’organisme apunta que els extingits contractes de gestió de serveis públics poden estar configurats de qualsevol de les dues maneres anteriors, com a contracte de serveis o com a concessió de serveis.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió