Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

El tren de Rodalies de la Sagrera ha descarrilat en una zona on hi havia uns grans blocs de formigó a la via

ACN Barcelona – El tren de Rodalies que ha descarrilat aquest dijous a la tarda quan passava per la Sagrera amb 60 persones a bord ha sortit de la via […]

Agències 09/03/2023

ACN Barcelona – El tren de Rodalies que ha descarrilat aquest dijous a la tarda quan passava per la Sagrera amb 60 persones a bord ha sortit de la via en una zona on hi havia uns grans blocs de formigó al mig de la infraestructura, segons ha pogut saber l’ACN. L’incident no ha causat ferits i els viatgers han estat transbordats a un altre comboi. Fonts d’Adif no han descartat ni confirmat que aquests blocs de grans dimensions hagin estat els responsables del descarrilament, i han indicat que hi ha una investigació en marxa per aclarir les circumstàncies del fet. La circulació al tram afectat transcorre per una de les dues vies que hi ha, que continua operativa i la prioritat d’Adif és restablir el servei el més ràpidament possible.

Els Bombers de Barcelona han explicat en una piulada a Twitter que han col·laborat en l’atenció a les persones que viatjaven al tren de l’R1 descarrilat a l’altura del Clot, i han confirmat que no hi ha hagut ferits.

De la seva banda, Renfe ha indicat que pel fet d’haver de circular en via única al tram Sant Adrià-Clot, les línies R1 i RG1 adeqüen l’oferta del servei a dos trens per hora i sentit.

La companyia ferroviària també ha explicat que les tasques d’encarrilament i reparació de la infraestructura que hagi pogut resultar malmesa es faran durant la matinada per no interferir en la prestació del servei.