Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El TJUE dona la raó a Amazon i diu que no és responsable per distribuir productes que vulneren els drets d’una marca

ACN Brussel·les.-El Tribunal Superior de la Unió Europea (TJUE) dona la raó a Amazon en la seva batalla contra la companyia de cosmètics Coty. El tribunal amb seu a Luxemburg […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Brussel·les.-El Tribunal Superior de la Unió Europea (TJUE) dona la raó a Amazon en la seva batalla contra la companyia de cosmètics Coty. El tribunal amb seu a Luxemburg considera que Amazon no és responsable d’emmagatzemar productes de terces que vulneren els drets d’una marca. “El mer emmagatzemant per part d’Amazon de productes que infringeixen els drets d’una marca no suposa una infracció per part de la companyia pel que fa als drets de la marca”, diu la sentència del tribunal sobre el servei ‘Marketplace’ d’Amazon, on s’ofereix com a plataforma a terceres empreses per vendre els seus productes.

El cas enfronta Amazon amb la unitat alemanya de Coty, que ha denunciat que la companyia ofereix a la seva plataforma uns perfums que estaven sent venuts sense el seu consentiment en el mercat europeu. Coty havia demanat als tribunals europeus que obliguessin Amazon a no oferir aquest producte.