Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El Tingladu anuncia el retorn del festival del 22 al 25 de juliol

ACN Vilanova i la Geltrú.-El Tingladu tornarà a Vilanova i la Geltrú del 22 al 25 de juliol. Els organitzadors, l’entitat Can Pistraus, ho han anunciat aquest divendres, després que […]

Avatar
Agències 14/05/2021

ACN Vilanova i la Geltrú.-El Tingladu tornarà a Vilanova i la Geltrú del 22 al 25 de juliol. Els organitzadors, l’entitat Can Pistraus, ho han anunciat aquest divendres, després que l’any passat suspenguessin els concerts degut a la pandèmia. Ara fa un any, el cartell l’encapçalaven Oques Grasses, els Pets i los Chikos del Maíz. De moment, l’organització no ha desvetllat els noms del proper juliol ni tampoc el format amb què se celebraran els concerts. Només ha avançat que abandonen el Parc de Baix-a-Mar per traslladar-se a la Zona Esportiva. L’organització estudia ara la forma d’ajustar els concerts a la situació sanitària, ja que el festival tradicionalment s’ha caracteritzat per tenir entrada gratuïta i una assistència massiva de públic.

El cartell de la 13a edició del Tingladu inclou l’eslògan irònic ‘La cultura és perillosa’, acompanyat de diverses imatges de mines. Els impulsors del festival n’han anunciat el retorn amb una breu publicació a les xarxes socials.