Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

El Teatre Poliorama reivindica el paper històric de les dones amb el musical ‘Woman’ d’Aarón Vivancos

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Teatre Poliorama de Barcelona estrenarà el 6 de juny ‘Woman by Aarón Vivancos, más que un musical’, una proposta que combina la força musical, el teatre, la dansa, el vestuari i l’audiovisual per reivindicar la figura històrica de la dona. Així, el muntatge reflexiona sobre situacions que moltes dones han experimentat al llarg de les seves vides. Entre d’altres innovacions, s’hi podrà veure videoart de grans dimensions, efectes en tres dimensions i imatges virtuals. Es tracta d’un dels projectes en solitari de l’artista de Los Vivancos Aarón Vivancos, que també actua com a ballarí a l’espectacle de Barcelona. Després d’oferir-se a Madrid i Mèxic, l’obra es podrà veure del 6 al 25 de juny a la capital catalana.

Les coreografies del muntatge ofereixen una combinació única de dansa interpretativa i flamenc contemporani. Entre el repartiment hi ha set ballarines i un ballarí, alguns dels artistes han format part del Ballet Nacional d’Espanya. L’equip es completa amb les interpretacions de Guadalupe Lancho i la dramatúrgia de Pilar G. Almansa.

Publicitat

Segons han explicat en una nota de premsa, la temàtica al voltant del paper de la dona se centra en les discriminacions històriques que han patit, l’empoderament i la lluita per l’equitat com a eina per crear nous futurs.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió