Dilluns, 25 de gener de 2021 - Edició 914
La República

El Teatre Coliseum torna amb Carlos Latre malgrat la limitació de 500 espectadors

ACN Barcelona.-El Teatre Coliseum iniciarà, ara sí, la temporada 2020/2021 el proper 4 de desembre amb l’estrena del nou espectacle de Carlos Latre, ‘One man show’. Es converteix així en […]

Avatar
Agències 24/11/2020

ACN Barcelona.-El Teatre Coliseum iniciarà, ara sí, la temporada 2020/2021 el proper 4 de desembre amb l’estrena del nou espectacle de Carlos Latre, ‘One man show’. Es converteix així en la primera de les dues sales de gran capacitat del Grup Balañá -afectades pel topall de 500 espectadors- en concretar la represa de l’activitat, mentre encara no se sap què passa amb la represa de ‘La jaula de las locas’ al Teatre Tívoli, suspesa fa un mes amb el tancament cultural. El Gran Teatre del Liceu, de la seva banda, no ha cancel·lat per ara l’estrena de ‘La Traviata’ del proper 5 de desembre, tot i que ha manifestat que la nova normativa n'”obstaculitza la realització” i ha organitzat dues accions artístiques de protesta aquest mateix dimarts.

A finals d’octubre Carlos Latre presentava el seu nou ‘show’ amb la previsió d’estrenar al cap de pocs dies, però va arribar el nou tancament de la cultura i ‘One man show’ no es va arribar a estrenar al Teatre Coliseum. “Hem de sortir, tornar a l’escenari, vingui qui vingui, i donar la imatge que la cultura és segura”, deia Latre a l’ACN ara fa un mes, sense saber que l’espectacle s’ajornaria indefinidament al cap de dos dies. “És moment de resistir”, de tirar endavant “amb les restriccions que s’imposin”, reclamava. Un mes després, i malgrat que el Coliseum és una de les poques sales afectades per una limitació de 500 espectadors que queda lluny del 50% imposat a les sales mitjanes i petites, la propietat ha decidit mantenir l’espectacle i estrenar la setmana vinent, segons han informat en un comunicat. El cap del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, el Ministre de Sanitat, Salvador Illa, i diversos responsables polítics i rostres de rabiosa actualitat s’incorporen al llarg catàleg de personatges imitats per Carlos Latre, ara dins del seu nou espectacle, ‘One Man Show’. El nou muntatge no és si no una revisió del ‘show’ d’imitacions i paròdies que molts ja li coneixen, però ara amb una dosi extra d’actualitat i la sensació del còmic que era més necessari que mai ser-hi.

Relacionats