Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El Teatre Akadèmia reflexiona sobre els límits de la dominació amb ‘La Venus de les pells’ de David Ives

ACN Barcelona.-El Teatre Akadèmia reflexionarà sobre els límits de la dominació amb l’espectacle ‘La Venus de les pells’ de David Ives. El muntatge posa en escena el joc de poder […]

Avatar
Agències 08/03/2021

ACN Barcelona.-El Teatre Akadèmia reflexionarà sobre els límits de la dominació amb l’espectacle ‘La Venus de les pells’ de David Ives. El muntatge posa en escena el joc de poder i seducció creat per Ives a partir de l’obra literària del mateix nom de Leopold von Sacker-Masoch. Una producció del mateix Teatre Akadèmia dirigida pel seu director artístic Guido Torlonia, protagonitzada per Rubén de Eguía i Raquel Ferri i que es representarà del 10 de març a l’11 d’abril. A ‘La Venus de les pells’, un director i una actriu engeguen una relació en la qual es confonen els diàlegs de l’obra que assagen amb la realitat.

Segons el director, Guido Torlonia: “Aquí comença el joc dels papers, on res no és el que sembla. Una química imperceptible esclata entre els dos protagonistes i comença un joc de poder i fascinació, una mena de dansa de seducció provocadora entre director i actriu, al llindar entre el desig i la dominació. El Thomas i la Wanda al seu torn donen vida als dos personatges de la comèdia, Severin von Kushemski i Wanda von Dunayev”.