Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

El taxi congela les tarifes per al 2021 per no empitjorar la “greu” situació econòmica de la ciutadania

ACN Barcelona.-El Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat aquest dimarts la congelació de tarifes del servei de taxi per al 2021. La mesura ha obtingut llum verda després de l’acord […]

Avatar
Agències 24/11/2020

ACN Barcelona.-El Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat aquest dimarts la congelació de tarifes del servei de taxi per al 2021. La mesura ha obtingut llum verda després de l’acord unitari del sector assolit en la Taula Tècnica del Taxi. Amb aquesta proposta, el col·lectiu de professionals del taxi vol incidir en la sostenibilitat i continuïtat del sector en un dels moments “més difícils” de la seva història, després d’estar “greument colpejat” per la disminució de la demanda provocada per la crisi del coronavirus. Així mateix, el sector pretén no empitjorar la “greu” situació econòmica de la ciutadania i mantenir la demanda dels col·lectius que han de fer ús d’aquest servei per atendre necessitats bàsiques i essencials.

La tarifa conservarà els mateixos paràmetres aprovats per al 2020. Així mateix, es continuarà aplicant l’eliminació del suplement de maletes. Durant l’any que ve, el sector vol consolidar encara més la Tarifa de Preu Tancat (T3), “molt ben rebuda” pels usuaris des de la seva implementació. Actualment, hi ha setze aplicacions que ofereixen aquest servei a qui ho demana a través del mòbil.

Relacionats