Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

El Sismògraf d’Olot clou amb èxit de públic exhaurint totes les entrades i amb una proposta connectada amb el planeta

|

- Publicitat -

ACN Olot – La quinzena edició del Sismògraf, el festival de dansa i circ d’Olot, tanca amb èxit de públic després de quatre dies de programació. La proposta d’enguany ha exhaurit les entrades dels espectacles de pagament i els gratuïts a l’aire lliure també han gaudit d’una gran afluència de públic. La directora del festival, Tena Busquets, ha destacat la quantitat de públic i les propostes variades que s’hi ha pogut veure. Aquesta és la segona edició d’un festival amb més conscient que aposta per una programació artística que dona veu als reptes socials, ambientals i relacionals de la societat actual. Segons la directora: “El lema del nou Sismògraf ha pres més sentit que mai: som el festival que detecta el moviment tant del cos com del planeta”.

Durant quatre dies, del 13 al 16 d’abril, el festival del moviment i el paisatge ha presentat una trentena de propostes d’arts vives a les sales, carrers i espais singulars i naturals de la localitat. En aquesta segona edició des de la transformació en un Sismògraf més verd, la programació ha presentat propostes nacionals i internacionals. D’entre aquestes, s’hi ha pogut veure vuit estrenes a Catalunya en entorns naturals singulars i propostes íntimes per a pocs espectadors amb diversos passis.

Publicitat

Tot i els episodis de pluja i vent que han acompanyat alguns espectacles, l’organització fa un balanç molt positiu d’aquesta quinzena edició i segona des de l’aposta per fer-lo més verd. “En aquesta edició hem viscut quatre estacions en quatre dies. Des dels projectes culturals haurem d’aprendre a relacionar-nos d’una altra manera amb aquest planeta, adaptar-nos i saber variar les propostes sobre la marxa. Això és el que hem fet aquest any i ens n’hem sortit”, ha dit Busquets.

El Sismògraf consolida així la seva transformació en un festival situat i conscient: actualitzat, sostenible i fet per a la ciutat i el seu entorn natural.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió