Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El sindicat USPAC recrimina a Interior que no hagi fet tests PCR als mossos aïllats per reincorporar-los a la feina

ACN Barcelona.-El sindicat USPAC dels Mossos d’Esquadra ha criticat aquest dimarts durament la Conselleria d’Interior, la cúpula del cos i altres sindicats per no haver donat suport a la seva […]

Avatar
Agències 05/05/2020

ACN Barcelona.-El sindicat USPAC dels Mossos d’Esquadra ha criticat aquest dimarts durament la Conselleria d’Interior, la cúpula del cos i altres sindicats per no haver donat suport a la seva petició de realitzar tests PCR de covid-19 als agents amb sospita d’infecció i que es volien reincorporar després de setmanes d’aïllament. Després que el 14 d’abril el TSJC ordenés fer proves a tots els agents afectats, el departament va dir que només es podien fer per prescripció mèdica des del 6 d’abril i va insinuar que els agents podien tornar a treballar després de la quarantena i sense cap prova que confirmés que ja no estaven infectats.

Aquest dimarts Salut ha autoritzat a fer les proves PCR als mossos i bombers aïllats abans que tornin a treballar. Segons USPAC se’n faran 1.676 en total. Abans del 6 d’abril se n’havien fet 875, 236 de les quals van donar positiu. Dels negatius, USPAC diu que alguns resultats van ser defectuosos perquè no es van fer bé els tests, i els agents reincorporats van infectar altres companys d’escamot.