Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Sindicat de Llogateres planteja excepcions a la llei per limitar les rendes per facilitar-ne l’aprovació

ACN Barcelona.-El Sindicat de Llogateres ha platejat excepcions a la Proposició de llei per limitar les rendes per facilitar-ne l’aprovació. L’entitat s’ha reunit aquest dimarts al matí amb l’eurodiputat de […]

Avatar
Agències 08/09/2020

ACN Barcelona.-El Sindicat de Llogateres ha platejat excepcions a la Proposició de llei per limitar les rendes per facilitar-ne l’aprovació. L’entitat s’ha reunit aquest dimarts al matí amb l’eurodiputat de Junts per Catalunya (JxCat) Carles Puigdemont i li ha traslladat una proposta amb elements per convèncer els parlamentaris del seu grup de votar a favor de la llei aquest dimecres al Parlament. El sindicat ha reconegut les inversions de millora sobre els habitatges de lloguer i ha contemplat excepcions per als propietaris en situació vulnerabilitat. En aquest cas, els petits tenidors no estaran obligats a rebaixar els preus de lloguer si es troben per sobre de l’índex de referència de la Generalitat.

Puigdemont s’ha compromès amb el sindicat a traslladar el contingut de la reunió al seu partit amb l’objectiu de facilitar una entesa. Poc després de registrar la Proposició de llei al Parlament, JxCat va presentar vuit esmenes per “millorar” el text, que encara manté, tot i l’aposta del president del Govern, Quim Torra, per aprovar l’acord inicial.