Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

El servei per atendre persones sense llar de Badalona oferirà aquest hivern un espai per dormir, menjar i dutxar-se

ACN Badalona.-‘L’Operació Hivern’, el servei de l’Ajuntament de Badalona per atendre a persones sense llar oferirà aquest any, per primera vegada, l’opció d’accedir a un espai per poder passar les […]

Avatar
Agències 30/12/2019

ACN Badalona.-‘L’Operació Hivern’, el servei de l’Ajuntament de Badalona per atendre a persones sense llar oferirà aquest any, per primera vegada, l’opció d’accedir a un espai per poder passar les nits i protegir-se del fred. Aquest lloc disposarà de dutxes i d’un menjador per servir esmorzar i sopar. El servei, que rep la col·laboració de les entitats de la Taula Sense Llar de Badalona, començarà el proper dijous 2 de gener i estarà actiu fins a finals del mes de març. La regidora de drets socials de Badalona, Aïda Llauradó, explica que l’Operació Hivern “permetrà a moltes persones recuperar-se del desgast físic i mental de dormir al carrer i, a més, millorar l’acompanyament social perquè trobin una sortida”.

L’espai que s’oferirà a les persones que viuen al carrer disposarà de 25 llits, sales d’estar, dutxes amb material per a la higiene personal i un menjador. Els usuaris estaran acompanyats dels voluntaris de les entitats que s’agrupen a la Taula Sense Llar Badalona, que donen suport als serveis socials de l’ajuntament.