Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El Serielizados Fest tanca la setena edició amb més de 152.000 espectadors en l’edició en línia

ACN Barcelona.-El Serielizados Fest ha tancat la setena edició amb més de 152.000 espectadors a través de la seva plataforma de programació en línia, Filmin i el canal de youtube […]

Avatar
Agències 30/10/2020

ACN Barcelona.-El Serielizados Fest ha tancat la setena edició amb més de 152.000 espectadors a través de la seva plataforma de programació en línia, Filmin i el canal de youtube del festival, als quals se’ls hi sumen més de 2.000 espectadors que han assistit a les sessions presencials programades a Barcelona i Madrid. El festival s’ha celebrat entre el 20 i el 29 d’octubre i, segons els seus organitzadors, “s’ha convertit en el tercer festival amb un seguiment més gran en línia del país i s’ha consolidat com una gran aposta en la promoció i difusió de sèries per a plataformes i operadors audiovisuals”.

A través d’un comunicat, Víctor Sala, codirector del festival, ha assenyalat que l’aliança amb Filmin va ser una decisió natural. “Teníem la intuïció que l’edició en línia funcionaria bé i que molta gent descobriria la línia de programació d’aquest any, però no ens imaginàvem que ens convertiríem en el tercer festival en línia més seguit d’Espanya”. En esta edició, el Serielizados Fest ha estrenat més de 20 grans series, destacant ‘Everything’s gonna be okay’, la nova sèrie del guionista i actor Josh Tomas, i la comèdia lebowskiana ‘We got this’ que han obtingut els premis del Jurat Reteena i del Jurat oficial respectivament.