Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

El Serielizados Fest tanca la primera edició a Eivissa amb un miler d’espectadors

ACN Barcelona – El Serielizados Fest Santa Eulària des Riu (Eivissa), el primer festival internacional de sèries de Balears, ha tancat la primera edició amb prop de 1.000 assistents que […]

Agències 31/05/2022

ACN Barcelona – El Serielizados Fest Santa Eulària des Riu (Eivissa), el primer festival internacional de sèries de Balears, ha tancat la primera edició amb prop de 1.000 assistents que han omplert les sessions programades al Teatre Espanya i Centre Cultural de Jesús (CCdJ). Les estrenes de les sèries ‘Locomía’ i ‘Crímenes online’ ha estat els plats forts del certamen, en el qual hi ha participat Samantha Hudson, Carlo Padial, Xavier Font, Albert Baró, David Solans, Darko Peric i Diana Gómez.

El certamen es va inaugurar  el passat divendres amb l’estrena mundial de la sèrie ‘Locomía’ (Movistar +), la història d’un dels grups més emblemàtics dels anys noranta a Espanya, amb una emotiva sessió on vam comptar amb la presència entre d’altres, de Xavier Font, creador del grup.

Els serièfils de l’illa també han pogut gaudir en primícia de sèries com ‘Paris Police 1900’ (COSMO), un relat criminal que té com a rerefons la corrupció d’Estat a la França de principis de segle XX; o de ‘Magpie Murders’ (AXN), un thriller que després del seu pas pel festival, arribarà a les pantalles de televisió. També s’ha pogut veure l’estrena d’‘Everything you love’ (FILMIN), un drama que convida a la reflexió.

El festival es va cloure diumenge amb l’estrena de ‘Crímenes online’ (ATRESplayer PREMIUM), un nou format creat per Carlo Padial i Samantha Hudson, que han visitat l’illa per a la seva presentació.

També va ser molt concorreguda la sessió homenatge a la sèrie ‘Merlí’, amb dos dels seus protagonistes, Albert Baró i David Solans, que van participar en una conversa sobre la seva experiència a la popular sèrie, moderada per Alba Riera i Iñaki Mur.