Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

El SEM atén 77 persones durant les protestes d’aquest divendres, entre les quals tres contusions oculars i una facial

ACN Barcelona.-El Sistema d’Emergències Mèdiques ha fet un total de 77 assistències durant les diferents protestes que hi ha hagut aquest divendres en el marc de la vaga general. D’entre […]

Avatar
Agències 18/10/2019

ACN Barcelona.-El Sistema d’Emergències Mèdiques ha fet un total de 77 assistències durant les diferents protestes que hi ha hagut aquest divendres en el marc de la vaga general. D’entre elles, les més greus han estat tres contusions oculars i una contusió facial. Tots tres estan pendents de valoració hospitalària. Del total d’assistències, 52 han estat a Barcelona, on s’ha tornat a repetir una nit de disturbis al centre de la ciutat. 28 han estat altes in situ, 15 trasllats i 9 estan actives. A Girona hi a hagut 9 assistències, 7 d’elles altes in situ i 2 trasllats. A Tarragona s’han fet 6 assistències, 4 altes in situ i dos trasllats, mentre que a Lleida han estat 5, 2 altes in situ, 2 trasllats i una activa.

Les altres assistències han estat a Molins de Rei, Montcada i Reixac, Alella, Terrassa i a la C-58 a Barcelona, amb una cadascuna, tots traslladats.