Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

El sector dels creuers es congrega a la Costa Brava per discutir sobre la sostenibilitat

ACN Castell-Platja d’Aro – El sector del creuers es congrega des d’aquest dimarts i fins al 27 de maig a Castell-Platja d’Aro i S’agaró per discutir sobre la sostenibilitat de […]

Agències 24/05/2022

ACN Castell-Platja d’Aro – El sector del creuers es congrega des d’aquest dimarts i fins al 27 de maig a Castell-Platja d’Aro i S’agaró per discutir sobre la sostenibilitat de la indústria. El port de Palamós, el port de Roses i la destinació turística de la Costa Brava seran els amfitrions durant aquests tres dies de la 60a edició de l’assemblea general de Medcruise, associació de ports de creuers a la Mediterrània. És el primer cop que l’esdeveniment té lloc a la Costa Brava i comptarà amb la participació de 183 ports, companyies, operadors turístics i patronats de turisme. Es tracta, alhora, d’una “gran oportunitat” promocional per als ports de Palamós i Roses, els seus municipis i la destinació turística, que es promouen amb la marca Costa Brava Cruise Ports.

A l’acte d’obertura de l’assemblea general de Medcruise hi han participat el secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, el vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, la primera tinent d’alcalde de Roses, Montse Mindan, i la presidenta de Medcruise, Figen Ayan.

Els principals temes a tractar en aquesta assemblea seran les tendències de l’activitat de creuers a la Mediterrània, el compromís dels 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat, la captació de nous viatgers i la digitalització, entre altres. També prenen part de la trobada 18 companyies de creuers.