Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

El sector de l’esport es reivindica com a servei essencial i exigeix solucions: “Estem a la UCI, necessitem ajudes ja”

ACN Barcelona.-Un miler de persones s’han concentrat a la plaça Sant Jaume de Barcelona per llançar un crit d’auxili i demanar “solucions ja” per al sector de l’esport. “Que el […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-Un miler de persones s’han concentrat a la plaça Sant Jaume de Barcelona per llançar un crit d’auxili i demanar “solucions ja” per al sector de l’esport. “Que el Govern obri els ulls i s’adoni que la majoria del teixit esportiu del país està a la UCI, necessitem ajudes directes i efectives ja”, ha exigit el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva. En un acte amb diversos representants esportius del país, el sector s’ha reivindicat com a servei essencial i ha reclamat que se’l consideri “un aliat” per combatre la pandèmia. “Prou fustigar-nos i més ajudar-nos”, ha dit Esteva. El president de la UFEC ha demanat que es reobrin els equipaments esportius i es reprenguin les competicions.

El sector ha sortit al carrer després que el Govern decidís tancar els equipaments esportius i aturar totes les competicions excepte les professionals estatals o internacionals en el marc de les restriccions per reduir els contagis.