Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

El sector de l’edificació demana a la Generalitat que acceleri les polítiques de descarbonització

ACN Barcelona – El sector de l’edificació ha demanat a la Generalitat que acceleri les polítiques de descarbonització. En el marc de les jornades ‘Descarbonització XL’, experts i empreses han […]

Agències 23/06/2022

ACN Barcelona – El sector de l’edificació ha demanat a la Generalitat que acceleri les polítiques de descarbonització. En el marc de les jornades ‘Descarbonització XL’, experts i empreses han adreçat una petició a l’executiu on detallen que és “urgent” rehabilitar el parc públic edificat per tal de millorar el seu funcionament energètic i asseguren que l’administració ha de situar-se “en la primera línia de la transició”. “Les administracions tenen la capacitat d’exercir una tasca de divulgació intensa, donant visibilitat a les bones pràctiques i exercint un paper exemplar”, apunta el sector en un comunicat. Així mateix, asseguren que la descarbonització “és un dels principals reptes” per al d’evitar un escalfament global del planeta.

A les jornades han participat el director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Jordi Sanuy; la cap de la secció d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona, Montserrat Montalbo; el responsable executiu del Servei Públic d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Javier Burón; i el director de Serveis de l’Espai Públic de l’AMB, Albert Gassull.