Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El sector de la moto, satisfet amb la primera reunió de la taula de l’automoció: “És esperançador”

ACN Madrid.-El sector de la moto ha mostrat la seva satisfacció després de la primera reunió aquest dilluns de la taula de l’automoció, convocada pel Ministeri d’Indústria per desenvolupar el […]

Agències 29/06/2020

ACN Madrid.-El sector de la moto ha mostrat la seva satisfacció després de la primera reunió aquest dilluns de la taula de l’automoció, convocada pel Ministeri d’Indústria per desenvolupar el pla d’impuls al sector. “És esperançador que les administracions apostin per la recuperació de l’automoció”, ha valorat el secretari general de l’Associació Nacional d’Empreses del Sector de les Dues Rodes (Anesdor), José María Riaño. “Els vehicles lleugers son fonamentals en la nova mobilitat i presenten una oportunitat de reindustrialització estratègica en aquest marc”, ha continuat Riaño, que ha destacat igualment “l’èmfasi de tots els assistents en la importància d’un treball col·lectiu per aconseguir resultats que afavoreixin l’ocupació i la competitivitat”.

En la reunió, Anesdor ha recordat que els vehicles lleugers representen el 13% de les matriculacions a Espanya i compten amb un teixit industrial en creixement, especialment rellevant en la fabricació de components i de vehicles elèctrics –consolidant-se en un dels principals productors europeus-. De fet, l’associació d’empreses del sector de les dues rodes considera fonamental que en les properes reunions de la taula d’automoció es recullin també les necessitats del sector de la moto i els vehicles lleugers. “La tasca tant del Ministeri d’Indústria com del de Transició Ecològica està essent notable i trobarà en el sector de la moto un aliat per aconseguir els objectius de sostenibilitat i eficiència recollits al Pacte Verd Europeu”, han conclòs des d’Anesdor.