Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

El sector de crematoris d’animals de companyia acusa l’Ajuntament de Barcelona de “competència deslleial”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El sector de crematoris d’animals de companyia ha acusat l’Ajuntament de Barcelona de “competència deslleial” després que el regidor i president de Cementiris, Eloi Badia, anunciés que la ciutat comptaria amb un servei de cremació i inhumació per a mascotes l’any 2024. “Considerem que és una clara intromissió”, han dit en un comunicat. Els professionals han manifestat la seva “sorpresa” i “indignació” davant de la iniciativa del consistori i han assegurat que els serveis estan “completament satisfets des de fa anys al sector privat”. Asseguren que l’Ajuntament no ha dialogat amb el sector i alerten que defensaran els drets del col·lectiu.

El sector, que ha recordat que porta més de 20 anys funcionant, ha assegurat que el servei “de major vinculació” del que parla Badia s’ofereix actualment a centres de Barcelona i rodalies. També ofereixen serveis d’incineració col·lectiva, individual i individual presencial amb accés a sala de vetlla de manera “digna” i “respectuosa”.

Publicitat

Des del col·lectiu de professionals, exigeixen a l’Ajuntament de Barcelona que reconsideri la iniciativa i que es posi en contacte amb el sector.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió