Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

El saló MYBA Charter Show atraca a Barcelona amb una seixantena de iots de luxe

ACN Barcelona.-La 31a edició del saló MYBA Charter Show ha obert les seves portes aquest dimarts al Port Vell de Barcelona amb una seixantena de ‘superiots’ de luxe de fins […]

Agències 30/04/2019

ACN Barcelona.-La 31a edició del saló MYBA Charter Show ha obert les seves portes aquest dimarts al Port Vell de Barcelona amb una seixantena de ‘superiots’ de luxe de fins a 90 metres d’eslora. La fira professional, que s’allargarà fins al divendres 3 de maig, ha escollit per tercer any consecutiu les instal·lacions de OneOcean Port Vell amb la mirada posada a atraure uns 400 intermediaris de contractació i prop d’un centenar d’expositors. Unes xifres que aspiren a superar les obtingudes en l’edició anterior, considerada la més exitosa de la història del saló amb més de 1.800 assistents. Durant aquests quatre dies, els molls d’Espanya, de Sotamuralla, del Dipòsit, de la Barceloneta i del Rellotge també acolliran un ampli ventall d’activitats amb l’objectiu de potenciar els lligams de negoci entre els professionals.

La fira, organitzada per The Worldwide Yachting Association (MYBA), s’erigeix com un esdeveniment de referència a nivell internacional que ofereix l’oportunitat a ‘brokers’ i d’altres professionals del sector de les grans embarcacions de visitar ‘superiots’ luxosos i conèixer la seva tripulació.En aquest sentit, la directora general del MYBA, Coralyn Tracey, ha detallat en declaracions a l’ACN que el públic objectiu de la fira són “professionals del xàrter”, cosa que, ha assegurat, dota el saló d’un caràcter “molt únic”.A part, Tracey ha posat en valor el paper de Barcelona com a escenari del MYBA Charter Show per totes les “facilitats” que ofereix als responsables de l’esdeveniment i per la seva marina, que qualifica d'”excel·lent”. “És una ciutat perfecta, molt internacional”, conclou la directora de l’organització.D’altra banda, la tripulació de les embarcacions també troba en Barcelona un destí nàutic ideal. És el cas del capità del iot de luxe Mimi La Sardine, Richard Collingridge, que ha explicat a l’ACN que el seu objectiu durant el saló és reunir “molts xàrters” per tal de tenir el vaixell “ocupat” durant tot l’any. “El MYBA és una bona concentració de iots i això ajuda a publicitar-nos bé”, ha valorat el capità, tot apuntat que només en el primer dia ja ha rebut la visita d’una seixantena de professionals interessats en l’embarcació.